Verhuur en beheer

Ontdek de voordelen van het werken met een betrouwbare partner in vastgoed.

Verhuurpartner

Bij Gouma Vastgoed begrijpen we dat vastgoedbeheer een complexe taak is, het vereist veel tijd, expertise en toewijding. Of u nu eigenaar bent van een enkele woning of een vastgoedportefeuille beheert, wij staan voor u klaar om uw vastgoedrendement te optimaliseren en u te ontzorgen.

Onze vastgoedbeheerders nemen alle aspecten van uw vastgoedbeheer op zich, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke taken. Of het nu gaat om administratieve taken, technisch onderhoud, huurincasso of het vinden van geschikte huurders, wij hebben de kennis en middelen om uw vastgoed professioneel en efficiënt te beheren.

Onze diensten omvatten onder andere:

Beheer

Gouma Vastgoed zorgt voor de volledige afhandeling van het huurproces. Wij zorgen voor:

  • Selecteren van de juiste huurder
  • Streven naar maximale huurbezetting
  • Vaststellen huurprijzen, conform het Woningwaardestelsel 
  • Taxaties door gerenommeerde taxateurs
  • Adviseren verduurzaming 

 

Technisch beheer:

Wanneer u uw beleggingspand door ons laat beheren staan wij 24/7 voor u klaar, of het nu gaat om reparaties, periodiek onderhoud, het coördineren van renovaties of het oplossen van storingen. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed altijd in optimale staat verkeert. Gouma Vastgoed werkt uitsluitend met een vast team van aannemers, elektriciens, schilders en andere ambachtslieden, die altijd klaar staan om de klus te klaren. 

Financieel beheer

Ons team neemt de financiële administratie van uw vastgoedportefeuille uit handen. We zorgen voor een tijdige en nauwkeurige verwerking van inkomsten, uitgaven en zorgen voor een transparante en professionele afhandeling van alle financiële aspecten. 


 

Administratief beheer:

  • Onderhoud contacten met huurders
  • Innen van de maandelijkse huur
  • Vaststellen van maandelijkse energievoorschotten op basis van daadwerkelijk verbruik
  • Begininspectie op locatie
  • Opstellen en verzorgen huurcontracten
0 +
Verhuurpanden
0 +
in beheer
0 jaar
ervaring

Beheerdiensten

Bij Gouma Vastgoed B.V. begrijpen we dat het beheren van vastgoed een tijdrovende en complexe taak kan zijn. Daarom bieden we uitgebreide beheerdiensten, die zijn ontworpen om u te ontlasten en uw vastgoedportefeuille op professionele wijze te beheren. 

Samenwerking

Bij Gouma Vastgoed B.V. streven we naar een persoonlijke en professionele aanpak bij het beheren van uw vastgoed. We begrijpen dat elk vastgoedobject uniek is en we passen onze beheerdiensten aan uw specifieke behoeften aan.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze beheerdiensten en hoe we u kunnen ondersteunen bij het professionele beheer van uw vastgoedportefeuille. Samen kunnen we uw vastgoedoptimalisatie en succesvolle beheeractiviteiten realiseren.